RaceQs gir mening

 

Introduksjon og bruksanvisning.

Vi Inviterer igjen Tur & Hav seilerne til å prøve ut RaceQs for tirsdagsregattaen  

Hvordan komme i gang: Dette er ikke komplisert bare du følger disse rådene.

 

1. Last ned RaceQS applikasjonene på din Android eller iPhone mobil.Alt du trenger er passordet til applikasjons kontoen din.  Registrer båten din. med et email adresse og et passord. husk passordet, du får bruk for det senere.

 

2.   I en regatta vil du typisk sette på RaceQs før du går fra brygga. Aktiviser Online Streaming.
Siden mobilen også kan benyttes som Gyro og dermed måle krenging, er det lurt å plassere mobilen forankret i båtens lengderetning, samt å sikre at du har lader på, eller ekstra batterikapasitet. Spesielt når du bruker Online Streaming som er krevende for batteriet, men som samtidig gjøre det mulig for andre å se hvordan regattaen utvikler seg.
3. RaceQs finner selv ut at du er med i regattaen.
Siden vi har forhåndsdefinert baneområdet og 
tidspunkter så vil RaceQs fange opp alle båter som befinner seg på baneområdet med RaceQs aktivert. 
4. Annen bruk av mobilen?
Annen bruk av av mobilen underveis lar seg gjøre, men er ikke å anbefale. Det er fort gjort å avslutte RaceQs ved noen feil tastetrykk. RaceQs vil også avslutte automatisk under gitte forutsetninger, disse kan modifiseres i innstillingene på mobilen. 
5. Spille av eller se regattaen mens den pågår. 
 Etter testen eller regattaen kan du bruke re-play funksjonene på telefonen eller på PC din ved å logge inn på RaceQs med brukernavnet og passordet du oppga under registrering Vi vil ved første anledningen etter regattaen  legge inn startlinje og merker som er passert, samt mål linje Når dette er gjort er det mulig å foreta ytelses sammenligninger osv. Dette kan gjøres av den første av oss som kjører re-play og er relativt enkelt. Bare båter som har passert mållinjen er med i regattaen.

 trykk på bilde og les RaceQs egen instruks og   vår gamle  her . Se en video fra vår klubbregatta  og se på andre regattaer hvor RaceQs benyttes.


 

Se video eksempler fra 26 mai regattaen.