I 1935 ble Åsgårdstrand Seilforening etablert av fremsynte seilerentusiaster. Vi er tilsluttet Norges Seilforbund og har ca. 250 medlemmer. Foreningens primære målsetting er å fremme interessen for seilsport på alle plan, spesielt ved å:

• drive kursvirksomhet og trening for jolleseilere – nybegynnere og viderekommende
  • arrangere konkurranser for joller, kjølbåter og havseilere.

Foruten sterkt engasjement og kompetanse hos ledere, trenere og instruktører er gode lokaler, anlegg og brygger en forutsetning for å lage et godt og attraktivt miljø.

Om våre hjemmesider:

Dersom det er noe du lurer på så Kontakt  oss via våre  styremedlemmer.

Se under fliken Om Oss for å bli medlem, lese om foreningen, finne arkiv materiale, logge deg inn på støttesystemene osv.

Se under Seilsportsenteret for søknad om faste båtplasser, gjesteplasser,  utleie av våre lokaler og annen praktisk informasjon.

Se under regatta for å finne regattaer og tilknyttet informasjon

Les om Jolleseiling og Tur og Hav satsingen vår.

Nyheter finner du under nyheter og bilder under Album.

Kalender inneholder all aktivitet i foreningen registrert i Styreweb.

Post/besøksadresse

Åsgårdstrand Seilforening Org nummer 983 608 000

Postboks 65, 3179 Åsgårdstrand

Havnegaten 20 3179 Åsgårdstrand

Vi har gjennomført nødvendige prosesser for å sikre at vi etterkommer den nye personvernloven GDPR  som ble innført  25 mai 2018.