Vinteropplag på sjø/ flytebrygga 2022/23

Publisert av Torbjørn Lunde den 26.08.22. Oppdatert 02.09.22.

Vinter opplag land og sjø.

Frist for å søke er 1 september hvert år.

1, Søknad om vinteropplag på land administreres av Horten Havnevesen og gjennomføres av Åsgårdstrand seilforening.

Havnevesenet vil kvittere for mottakelse av søknad og ved godkjennelse sende ut kontrakt for underskrift.

Opptak er fredag 21 oktober kl 07:30. Master tas ned uken før.  Du kan søke direkte eller hente søknadskjema her.

Vinteropplag på sjøen administreres av Åsgårdstrand seilforening v/havnekomiteen. Send en søknad med navn og nåværende plassnummer til havnekomiteen@seilforeningen.no

Vi ønsker å flytte færrest mulig båter. De som disponerer fast plass med bobleanlegg på flytebrygga og landbrygga har første prioritet, deretter de som disponerer fast plass på kommunal molo og deretter disponenter av sesongplasser.

Husk at båtene uansett oppslagsform må være registrert og forsikret.

Denne artikkelen vil bli oppdatert med mer informasjon og tidspunkter etterhvert ,så følg med,

Mvh Havnekomiteen