Tirsdagregatta

Tirsdagregatta

Publisert av Tore Gaute Mørck den 20.10.16.

Vi har i alt seilt 14 seilaser. Siden vi bare hadde 11 oppføringer i Sailrace system måtte vi ta i bruk avlyste regattaer for føre resultatene.

Resultatet er basert på at hver båt har strøket de tre dårligste resultatene, slik som avtalt før regattaen startet i våres.                 
Som det fremgår av resultatlisten er grunnlaget for å vinne først og fremst å delta på nær alle regattaer, men man må også seile styggfort.                  
Vinner i år Red, med Anders Westrum Økland, de har hatt en fantastisk serie, med 10 førsteplasser i 12 regattaer. Det er bare å ta av seg hatten for innsatsen til skipper og mannskap.                 
Per lå dårlig an før sommeren, men i høst har han fått bra resultater og tatt inn på ledelsen.  Når Øystein måtte ta båten på land, var det duket for kamp om andreplassen.                 
Og slik ble det, Per stakk av gårde med sølvplassen, med 1 poengs ledelse. Og det var rett før Arild kunne tatt tredjeplassen også, bare 1 poeng bak Øystein.                 
Arild topper  listen, med flest regattaer, etterfulgt av Anders Westrum, Øystein Rød, Ida Rogowska , Otto Book og Tore Mørck , alle disse hadde 10 eller flere starter.
Mange har brukt RaceQs , og vi har hatt stor glede av å se  regattaen i etterkant. RaceQs har også bidratt til å bedrekvaliteten på start og målgangstider.
Vi bør ta oss tid til å kjøre igjennom dette etter målgang, om regattaen, og kanskje ta oss ha noe å bite i når vi kommer i mål.
 Det hadde vært hyggelig om flere ble med, men vi må allikevel være fornøyd med en så liten klubb klarer å mønstre 16 båter til deltakelse.
Resultatene finner dere også ved å klikke her.