Tir. 14. mai
Sted: Seilsportsenteret
Beskrivelse: Hver tirsdag i sesongen seiler vi  mot hverandre i noen timer. God trening for både tur-seiling og andre regattaer som f.eks Færder seilasen.
Påmelding via SRS.
Dersom du vil seile mannskap så send en epost til medlem@seilforeningen.no  så får du vite hvordan. Vi trenger mannskap.

Tor. 16. mai
Beskrivelse:

Jollegruppe har trening hver mandag og torsdag  1800 i sesongen. Seilerne skal være klare til å seile på det tidspunktet.

Søn. 19. mai
Beskrivelse:

De har fått beskjed om at lokalet må tømmes og kjøkken ryddes søndag kveld pga utleie mandag morgen.

De er lovet nøkler lørdag ettermiddag.

pal.elgesem@gmail.com

Man. 20. mai

Tir. 21. mai

Tor. 23. mai

Lør. 25. mai
Sted: Bastøy - Store sal
Beskrivelse: ra: Lene Broen Andersen e-post: leneba_4@hotmail.com Hei! Jeg ønsker å booke seilforeningens lokale til mitt bryllup lørdag 25.Mai 2019. Mvh Lene B. Andersen

Man. 27. mai

Tir. 28. mai

Ons. 29. mai
Beskrivelse:

Tilrettelegging for bunkring og hvile før starten. Inklusive servering. Meny har drop punkt for mat bestillinger i seilforeningen.

Mer info her.

Tor. 30. mai

Fre. 31. mai - Lør. 1. jun

Harald Edvard Mølmen arrangerer datatreff for unge. Telf 402 208 48

Ønsker å melde seg inn som medlem. Send avtale med medlemspris.

Man. 3. jun

Tor. 22. aug

Fre. 23. - Søn. 25. aug
Sted: Bastøy - Store sal
Beskrivelse: De ønsker å leie både Flaket og Bastøy.

Man. 26. aug

Tir. 27. aug

Tor. 29. aug

Lør. 31. aug - Søn. 1. sep
Sted: Bastøy - Store sal
Beskrivelse: Irene Elstad 98452537. Mulig de har behov for "Flaket" i tillegg. De bekrefter.

Man. 2. sep

Tir. 3. sep

Tor. 5. sep

Man. 9. sep

Tir. 10. sep

Tor. 12. sep

Lør. 14. sep
Beskrivelse:

Her er lenke til påmelding og resultatsiden

Åsgårdstrand TwoStar.

Lør. 14. - Søn. 15. sep
Sted: Bastøy - Store sal
Beskrivelse: Seilerfest for deltakelse i TWO STAR regattaen og de som har vært med å arrangere.

Man. 16. sep

Tir. 17. sep