VIKTIG INFO TIL VÅRE HAVNEBRUKERE

Publisert av Per Arne Høstvang den 21.03.20. Oppdatert 22.06.20.

VIKTIG INFO TIL VÅRE HAVNEBRUKERE

Åsgårdstrand Seilforening følger råd og retningslinjer fra nasjonale og lokale helsemyndigheter i forbindelse med Koronautbruddet. Styret har derfor besluttet å innføre følgende tiltak og anmodninger for seilerhuset, havn og havneområder:

• Medlemmer skal følge retningslinjer fra nasjonale og lokale helsemyndigheter
  • Medlemmer oppfordres også til å følge Norges seilforbund sine retningslinjer
  • All organisert idrett, treninger og konkurranser er stoppet.
  • Ved symptomer på forkjølelse skal du ikke komme til havna.
  • Hold avstand til hverandre, unngå sosiale samlinger i båter og havn.
  • Dersom noen av havnebrukerne kommer i karantene, anmoder sterkt vi om ikke å benytte båten som oppholdssted.

Båtpuss kan gjennomføres i tråd med generelle smittevernstiltak.

Vann i havna er skrudd på, men av smittehensyn må man kun benytte privat vannslange og være påpasselig med god såpevask av både denne og tappekran. Følges ikke dette vil vannet bli stengt av.

Styret følger med i smitteutviklingen og håper båtutsett mm kan gjennomføres 25 april, nærmere informasjon kommer i begynnelsen av april.

ÅS beklager overfor havnebrukerne de ulemper tiltakene og anmodningene medfører. Vi er takknemlige for at dere alle utviser forståelse og disiplin i denne tiden.

For oppdatert informasjon følg ÅS på Facebook, våre nettsider, og nyhetsbrev/epost.

Åsgårdstrand Seilforening

v/Styret