Ønsker du nøkkelbrikke til seilforeningen?

Publisert av Stein Dahle den 03.03.19. Oppdatert 20.03.19.

1.Medlemmer av Seilforeningen kan kjøpe egen nøkkelbrikke for 200 kroner

Denne kan kjøpes på betalingsautomaten i Seilforeningen (ta vare på kvitteringen) ved å velge varelinje "Nøkkelkort"

alternativt  Vipps til 13382 (Seilsportsenteret)

For utlevering av nøkkelbrikke kontakt Holten R. Mikkelsen tlf. 92083696  holten.richter@gmail.com

Tillitsvalgte får tildelt tilgang  etter behov, de som ikke er tillitsvalgte får tilgang til servicebygget, toaletter og dusjer.

Merk:
 4 sifret kode til servicebygget (dusj/toaletter) er endret og vil bli endret hyppigere framover, så om du er bruker av dette tilbudet kan det være lurt å vurdere anskaffelse av egen nøkkelbrikke.

2. Medlemmer som har en nøkkelbrikke som ikke virker, og som tidligere har betalt 200 i depositum.  Legg defekt brikke i en konvolutt med ditt navn   på i postkassen til Holten R. Mikkelsen (adresse Johans Wesmanns vei 1, postkassen er mot Åsgårdstrandsveien, på innsiden av gjerdet)  Du blir kontaktet når nøkkelbrikken er klar.

Ansvarlige for nøkkelbrikker:

Holten R. Mikkelsen (92083696  holten.richter@gmail.com